Kalusto

CAT TH 83 - teleskooppikurottaja

Teleskooppikurottaja soveltuu erittäin moneen työhön. Sen teleskooppipuomi ylettää aina 12,5 metrin korkeuteen ja suurin ulottuvuus eteenpäin on 8,14 metriä. Trukkihaarukoiden avulla onnistuu kuormaus ja kuorman purku ja jatkokynsillä saa pitemmätkin kappaleet siirrettyä. Kahden henkilön henkilönostokorilla suoriutuu korityöt, kauhan avulla vaikka sokkelin täyttö tai betonin valaminen ja nostopuomilla nostotyöt. Monipuolisen ohjauksen ja pienen koon ansiosta sillä pääsee hankaliinkin paikkoihin. Koneen omapaino on 11000kg.

Lisätietoja (PDF)

CAT D8T - telapuskukone

Suomen ainoa! CAT D8R Woodchip Arragement on edistyksellinen telapuskukone puuhakkeen ja kuoren työntöön. Koneen työpaino on 37,5tn. Kone työskentelee tällä hetkellä StoraEnson Kaukopääntehtailla, missä se työntää kuorta.

LAVETTI

Siimetin 3-akselinen lavetti on ”kaulalta katkeava”, joten kone voidaan ajaa lavetin etupäästä kyytiin. Kolme metriä leveä ja on tarkoitettu yli 2,5 metriä leveisiin kuljetuksiin. Meillä on jatkuva lupa suorittaa 4-metriä leveitä kuljetuksia, joten ne eivät vaadi mitään erillisiä lupia, ja keikalle voidaan lähteä näin ollen luhyelläkin varoitusajalla jos on tarpeen ja mahdollista.

Kappaletavara/erikoiskuljetuslavetti FAYMONVILLE MULTIMAX on kolmiakselinen 2,5 metriä leveä lavetti, joka on levitettävissä 3 metriin. Faymonvillen tasainen osa jatkuu 8,9-15,3 metriin, jonka taka-akseli on kitkaohjautuva.

Vetäjänä toimii 480hv MAN TGA 33.480.

Lisätietoja Siimet (PDF)
Lisätietoja Faymonville (PDF)

Demag AC 80-1 - 80tn nosturi

50 metriä hydraulista puomia ja lisäksi 17,6 metriä ristikkoa, jolloin päästään jo 67,6 metrin nostokorkeuteen!!! Ristikon saa myös asennettua kulmaan ja näin saadaan ulottuvuutta kun nostetaan esim. katolle tavaroita.

Lisätietoja (PDF)

Volvo FM12 & Hiab 800 E-7 + Jib 135X-4 - 80tnm:n kuormausnosturi

Neliakselisen kuorma-auton päälle asennettu suuri kuormausnosturi, jolla on max. nostoteho 18tn ja suurin ulottuvuus 28 metriä! Autolla on kantavuutta 7tn. Nosturiin saa myös henkilönostokorin johon kaksi miestä mahtuu hyvin työskentelemään ja koria saa myös käännettyä. Koneella on myös mahdollista korittaa esimerkiksi sillan alle tarkastuksia varten.

Lisätietoja 1 (PDF)
Lisätietoja 2 (PDF)

Mercedes-Benz Arocs 2642 + Palfinger 220002

  • 3-akselinen kuorma-auto vaihtolavalaitteilla (vaijeri) ja 22tnm kuormausnosturilla
  • Nosturin ulottuvuus 14,7m
  • Lisävarusteet: henkilökori, tukkikoura
  • Lavan sisämitta 6,5m
  • Takana ajoluiskat koneiden siirtoa varten
  • Kantavuus 15tn

Palfinger PK135.002 TEC7 - Kuormausnosturi

-